Хрантутници на престъпници и олигархията се гаврят с най- големия дарител в държавата! Това е недопустимо!

Един от тях. Споменаването на името му е въпрос на възпитание, на ценности, ако щете и на култура. Ако изобщо го споменаваме, то е с питане. Може и някой друг от Лигата на БГ Мадоф да отговори вместо Илиян Василев – агент Сашо от ДС, човек на топ крадеца Цветан Василев.

Само Илиян Василев – агент Сашо от Държавна сигурност, не се беше обадил комай за даренията в битката срещу COVID-19 и по-специално – за даренията на депутата и издател на „Телеграф медиа” Делян Пеевски, които бодат очите на кохортата на банкера беглец Цветан Василев. Човекът, който окраде КТБ не дарява. Друго едва ли е можело да се очаква. Да не би да милееше за сънародниците си, когато присвояваше парите на вложителите в банката, та сега да изпитва някакво елементарно чувство на свян. Той и дежурните му доносници от бившата ДС – агент Сашо, агент Академик и компания, са оперирани от задръжки.

Питаме, а отговор не чакаме – кога агентите от ДС, преминали на отчет в лигата на топ мафиота Цветан Василев, ще обявят името на най-големия си личен дарител? Защо го крият? От гузна съвест – едва ли. Доносниците – преди и сега, нямат съвест. А начина, по който перат имиджа на благодетеля си и пипат с мръсните си ръце дарения, които ще спасят хиляди човешки животи, ги прави да изглеждат още по-гнусни, абсурдни и жалки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене