Цветница

Честит празник, уважаеми медийни партньори!

Бихме искали да поздравим Вас, Вашия екип и читателите Ви, сред които ученици и родители, с няколко авторски творби – лирически текстове и фотографии.

Изпращаме Ви два авторски лирически текста (единият, от които е написан съвместно от ученик и учител) и две авторски фотографии.

Цветница

Цветница е! Празник на цветята и на всички с нежни цветни имена. Цветята украсяват нашата земя и придават красота. Нека всички с имена на цветя поздравим и в днешния ден с любов и радост ги дарим!

Автор: Станимира Василева – VI клас Трето ОУ „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев

 

Цветна хармония

В ден тъй цветен, какъвто е и животът, в ден тъй ароматен, каквито са гората и полята, в деня на красотата и на върбата, нека се поздравим за празника прекрасен. Цветница е днес! Празник чист като планински извор е, със сили вълшебни и светъл кръгозор. Природата говори чрез цветята, хората наслаждават се на хармонията и пъстротата. В този ден нежен и благословен, всички нека да отворят своите сърца и да дарят с усмивки всичките цветя. Нека злото да забравим! Здраве, мир, любов – пътят ни да озаряват! И със щастие божествените сили да ни даряват!

Автори: Станимира Василева и Александър Халачев – Трето ОУ „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене