ГЕРБ – Гоце Делчев и техни колеги от ОБС в града с инициатива в подкрепа на напусналите лекари от МБАЛ „Иван Скендеров“!

“ И днес сме ангажирани с разрешаването на кризисната ситуация в болницата в Гоце Делчев. Единствената ни цел е тя да работи нормално и хората в региона да получават адекватна медицинска грижа. “ заявиха от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, които днес задено със политици и общински съветници от други партии в местния парламент, бяха пред общината в знак на съпричастност с напусналите лекари от МБАЛ „Иван Скендеров.“

На мястото присъства и областният лидер на партията , Андрей Новаков, който заяви следното: Дойдох, за да търся решение.
Най-важното е болницата да работи, а служителите й – да са уважавани. Започвам разговори с лекари и сестри. Оставам тук до решението. Вчера казах „благодаря“ на медицинските работници, а днес добавям „с вас съм“.

Припомняме че в момента текат преговори между комисия назначена от местният парламент, напускащите лекари и управителя на болницата доктор Владислав Улевинов.

Очаквайте подробности…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене