Респект! Голямо дарение на медицински облекла и консумативи направи за инфекциозното отделени в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев бизнесмена Стоян Марков

Голямо дарение в момент на голямата криза и недоимък в Гоцеделчевската болница направи днес бизнесмена Стоян Марков.

Дарението е предназначено специално за инфекциозното отделение което се ръководи от д-р Костадин Итев.

Дарението от Стоян Марков е направено със съдействието на д-р Ангел Попов, уточниха с огромна благодарност от отделението и то съдържа изключително необходими неща за самият персонал и лечението на болните, а именно: 2 транспортни кислородни бутилки, 5 бр. инхалатори, 1 бр. аспиратор, ултра виолетова лампа, по два комплекта медицински облекла за всички работещи в отделението и чехли за целият персонал.

Сигурно думите са малко, но ето какво написаха в знак на благодарност и голямо уважение за съпричастността към дарителя Стоян Марков  работещите в инфекциозното отделение в болницата „Иван Скендеров“.

„Вашата съпричастност и подкрепа е израз на ЧОВЕЧНОСТ и ДОБРОТА  идващи направо от голямото ви сърце.

Безкрайно сме Ви благодарни, впечатлени сме от Вашата организация и готовност да помагате в тези трудни моменти пред които сме изправени.

Благодарим от сърце за протегнатата ръка и за добрите чувства към нас и нашите пациенти!

Пожелаваме Ви, да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около Вас, за да се случват в живота ни малко, но реални чудеса. Бъдете здрави !

Благодарим ви от сърце г-н Марков и д-р Попов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене