Ново напрежение! Мъж от Илинден с положителна проба с коронавирус! Жена от Осиково в местната болница със симптоми…

Нужна е дисциплина и спазване на мерките. Защото видимо няма да се размине на района на Гоце Делчев напрежението. 

След като съобщихме вчера че всички проби напациенти със симнение за инфектиране с коронавирус са отрицателни, тревожните новини не закъсняха. Мъж от хаджидимовското село Илинден, прибрал се от Иснапия, карал карантина но един ден се напил, след това припаднал и бил закаран по спешост в МБАЛ „Иван Скендеров“. След направените му изследвания било установено че същия е получил микронсулт а след удара имал и хематом в главата. По препоръка на местните медици, той заминал за лечение в София в голяма известна болница, заканар бил там от свои близки.

Преди да му се проведат манипулациите за които е дошъл в София, гурбетчията от Илинден, бил изследван за коронавирус с бърз тест. За зла сътба той се оказва положителен. Възможността изследването да е неточно е голяма и местните се молят да е така.

Болният е преминал през много кабинети в местната болница и ако е болен с коронавирус инфекция, напълно е възможно да е заразил някой. Напрежението го има и се чакат окончателните резултати.

Успоредно с този случай в инфекциозно отдаление е и приета жена от гърменското село Осиково със съмнение за коронавирус инфекция.

Молим се и двата случая да се отакаж отрицателни. Очаквайте подробности….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене