ЕККЛУЗИВНО САМО В ТОП ПРЕСА! Кметът на Благоевград Румен Томов се готви за избори!? Президентът Радев дойде в града за старт на кампанията?

Идването на президентът Румен Радев в областният град Благоевград, под пред текст да говори с кмета Томов като шеф на местният щаб за борба с коноравирус, е чиста „Пунта Мара“, а зад действията на държавния глава стоят съвсем други намерения.

Топ Преса е първата медия, която ще публикува основната версия за посещението на генерал Румен Радев, а тя е кризисен ПР на закъсалия кмет. И децата в югозападната столица знаят че по слаб и неподготвен кмет Благоевград не е имал никога и според нас от Топ Преса няма да и да има. Причината е чистата случайност и доброто стечение на обстоятелствата, които направиха случайния кандидат Томов кмет на Благоевград.

 

Само за няколко месеца управление, Томов сътвори нечувани гафове и нарушения, които ще струват години пасиви за благоевградчани, на фона на задаващата се страшна криза, следствие пандемията но кононавирус. На всичкото отгоре Томов се показа, изцяло и юридически неграмотен, допускайки гаф, да бъде едновременно и кмет и управител на дружество. Оправдания много! Резултати – нула. Не е лош човек, желание има ама явно толкова си може. На всичкото отгоре в началото на своя мандати обяви война на медиите, обявявайки ги за „комфортаджии“ а сам толерира определени медии и журналисти, които единствени присъстват на мероприятията му.

Заради основния му гаф, да бъде и кмет и управител на дружество, в момента тече дело и се очаква Томов да бъде детрониран, отстранен от длъжност… Следва най- вероятната хипотеза – местни избори след извънредното положение. Дали пък Румен Радев не дойде на крака при Томов, да изрази подкрепата му за бъдещите избори и това цялото посещение не е старт на една за сега скрита предизборна кампания? На нас от Топ Преса това ни се вижда, най – вероятната хипотеза. Вие как мислите?

 

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене