УЖАС! Само за часове COVID-19 уби майка и дъщеря от разложкото село Горно Драглище

Нова жертва на COVID-19 в Благоевград, почина и сестрата на Данчо фризьора.

Рано тази сутрин заразата взе и още една жертва – в болницата в Благоевград е починала жена на 53 години.

Късно снощи в лечебното заведение почина и 74-годишната й майка. С това броят на жертвите, заразени с COVID-19 в България станаха осем.

Припомняме, че майката и дъщеря от разложкото село Драглище бяха настанени на 25 март в Инфекциозното отделение на МБАЛ – Благоевград с доказан коронавирус. Майката е на 74 години, а дъщерята на 53. Дъщерята е работила в оптика в София и след обявеното извънредо положение се прибрала при майка си на село. Тя е сестра на известния благоевградски сталист – Данчо фризьора, който също е с положителна проба на коронавирус.

Двете бяха настанени в инфекциозно отделение на благоевградската болница, след което прехвърлени в реанимация и интубирани, но за съжаление с лош край.

338 са общо потвърдените случаи на коронавирус COVID-19 в България към момента, от които 7 са починали. Излекуваните пациенти са 11, съобщиха от ВМА.

7 са новите положителни проби. Те са установени в Пловдив (3 случая), Варна (1 случай), Кърджали (1 случай), Смолян (1 случай), Сливен (1 случай).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене