Каролев обяви във Фейсбук, че е арестуван в Разлог

Вероятната причина е, че е нарушил правилата за карантина в района

Финансистът Владимир Каролев е задържан за 24 часа в ареста в Разлог за нарушаване на карантината. Това става ясно от негов пост във Фейсбук.

„Няма шега. Политическата простотия реализирана от полицейска простотия на натегач от СДВР резултира в задържането ми за 24 часа в РУ Разлог. Нищо не съм нарушил и ще осъдя държавата в Страсбург за тази простотия. За съжаление, данъкоплатците ще платите. И не, не се жалвам, че ме задържат. Здравият разум ще победи здравите сили. И все пак Картаген трябва да падне!“, пише още Владимир Каролев.

От МВР обявиха, че към момента не могат да дадат информация дали има или не такъв арест.

„Двама т.н. издирвачи от МВР СДВР са ме търсили в един от двата офиса, който ползвам в София. Били са с медицински маски и ръкавици. Докато пишех това ми се обадиха от неизвестен за мен телефон и любезно мъжки глас се представи като началник на издирването към СДВР . Поиска да отида на среща да ме разпитали за нещо, което съм постнал във фейсбук. Отговорих, че съм в Разлог и който иска да ме пита да дойде където съм аз. Пожелаха ми хубав следобед“, обяви четири часа по-рано във Фейсбук Каролев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене