Грозни гладки от Благоевград!

Дами и господа, читатели на Топ Преса рубриката ни „Грозни гладки от Благоевград“ стана на 7 години! Да ни е жива и здрава и да иляди, както се казва. Имаше я по времето на Камбитов има я и сега при Томов, ще я има и при следващия кмет на Благоевград. Рубриката е създадена, за да помага и да е мост между нашите читатели и институциите. 

Днес ви показвам три снимки и питам: Защо? Защо не се взимат мерки и кой допусна това?

Старите гробища в Благоевград!

Кой безбожник изхвърли надгробна плоча на 5 метра от тротоара на улица ”Ал.Стамболийски”? На плочата има снимки, нали се сещате, че това са нечии, баба и дядо или майка и баща! Срам и позор, за тези които са изхвърлили плочата, още по-срамно е за охраната на гробището и за онези в общината отговарящи за обекта.  До контейнера за отпадъци има още няколко изпочупени надгробни плочи! Ние от Топ Преса питаме, кой ще понесе отговорността?

 

Стари непотребни телефони!

Защо Община Благоевград не премахне от центъра на града старите аналогови телефони? То телефони  всъщност няма, стои само рамката, която ни напомня за онези хубави мутренски времена, когато мобифони имаха само „борците“, а нормалните хора ползваха фонокарти Булфон и Мобика. Само срещу Ларго са три… Съветвам Община Благоевград да премахне ретро телефоните а на тяхно място би могло да се сложат информационни табла или да е място за лепене на афиши!

 

Контейнера за отпадъци със специално предназначение!

Пет нови контейнера за отпадъци със специално предназначение  поставиха  в Благоевград. Това стана факт след предложението на Андон Тодоров от Партия на зелените. Първо ще поздравим Андон Тодоров – председател на ОбС Благоевград. И искам да се обърна директно към него. Г-н Тодоров, вие одобрявате ли мястото на контейнера, който е поставен на тротоара в кв. “Струмско”. Оттам минават стотици деца ученици в VI-то СУ „Иван Вазов“. Моля ви от името на струмчани, мястото да бъде освободено. Огледайте се около неработещата вече LAFKA, ТОТО-то и книжарницата!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене