Радослав Тасков: Смятаме, че Община Благоевград трябва да предприеме незабавни, строги и конкретни мерки срещу разпространението на заразата

Уважаеми дами и господа, жители на Община Благоевград,

Притеснени от динамичната епидемичната обстановка в страната ни и случващото се в Европа и целия свят с новия коронавирус COVID – 19, ние, общинските съветници от група „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД – ЕНП-СДС-БДО“ смятаме, че Община Благоевград трябва да предприеме незабавни, строги и конкретни мерки срещу разпространението на заразата.

Днес входирахме предложение до кмета на община Благоевград инж. Румен Томов и до председателя на Общински съвет г-н Андон Тодоров. Категорично заявяваме, че не търсим политически дивиденти от това, а изпълняваме дълга си на общински съветници, чието задължение е да работят единствено и само в полза на обществото.

Целта ни е да бъдем полезни в борбата с COVID – 19 и да направим всичко възможно да опазим живота и здравето на нашите съграждани. Това е и целта на мерките, които сме заложили в направеното предложение до ръководството на Община Благоевград.

Уважаеми жители на община Благоевград, моля да спазвате всички указания и мерки, които се прилагат от местната и националната власт.

Пазете се и бъдете здрави! Бог да пази Благоевград!

Радослав Тасков
Д-р Владимир Таковски
Гергана Муртова
Славина Гелишева
Анна Николова – Мазурска

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене