Сиуацията в неврокопоско – спокойна! Бизнесът проявява разбиране! От щаба молят за сигнали, може и анонимни!

Ситуацията в неврокопския край е спокойна, предаде за Топ Преса човек от щаба, организиран предвид извънредното полежение свързано с предовратяването разпространението на коронавирус на територията на република България. 

Изпълняват се противоепидемични мерки на територията на община Гоце Делчев срещу разпространението на COVID-19. Това съобщиха за Топ Преса от Общината. Във връзка с това е издадена и заповед от кметът Владимир Москов. Най – важното е че представителите на бизнеса и най – вече, собствениците и управителите на заведения и търговски обекти, където се струпват повече хора са влезли в положение и спазват стриктно указанията. Има дребни изобирани случаи на търговски обекти, голям магазин за хранителни стоки и такъв за детски играчки, на които е направена забележка, да осуетят струпване на хора и случаят е приключен.

Няма изпратени проби от болни за изследване за кононавирус. От щаба умоляват гражданите за активност. Ако имат информация за хора прибрали се от чужбина, за струпване на хора на едно място, за банкети или тайн оработене на заведения моментално да подадат сигнал в щаба. Сигналът може да е анонимен.

Според Щаба в Гоце Делчев РУП на МВР в града работи на изключитолно високо професионално ниво. Нужно е съвест и дисциплина от всички и Дай Боже скоро да излезем от крайно неприятната ситуация.

Сигналите изпращайте на :

На денонощните телефони на:
община Гоце Делчев – 0888 006 080;
и Районна управление на МВР – Гоце Делчев – 0751 60101,
се приемат сигнали от граждани, свързани с епидемична обстановка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене