БАБХ: Предвид епидемиологичната обстановка и с цел по-добро административно обслужване гражданите могат да използват и формите за дистанционна комуникация

Уважаеми граждани,

Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) Ви уведомява, че във връзка с предотвратяването на разпространението на коронавируса COVID-19 можете да използвате и всички форми за дистанционна комуникация: телефони; електронни адреси; лицензирани пощенски оператори и системата за сигурно електронно връчване.

Плащанията към администрацията може да се извършват по банков път.

Заявления за предоставяне на административни услуги ще бъдат приемани по пощата, чрез системата за сигурно електронно връчване, и сканирани и изпратени по електронна поща на адреси: bfsa@bfsa.bg –  за административни услуги, предоставяни от Централно управление на БАБХ и посочените електронни адреси на Областните дирекции по безопасност на храните /ОДБХ/ в раздел Контакти на Интернет страницата на БАБХ – babh.government.bg – за административни услуги предоставяни от ОДБХ.

Сигнали, предложения, жалби и запитвания можете да подадете на Горещия телефон на БАБХ – 070012299, онлайн на Интернет страницата на БАБХ, на посочените електронни адреси и чрез системата за сигурно електронно връчване.

Въпросите си можете да зададете на телефоните, посочени в раздел Контакти на Интернет страницата на БАБХ – babh.government.bg, по електронна поща на адреси: bfsa@bfsa.bg –  за Централно управление на БАБХ и посочените електронни адреси на Областните дирекции по безопасност на храните /ОДБХ/ в раздел Контакти на Интернет страницата на БАБХ – babh.government.bg – за ОДБХ.

Обслужването на граждани ще продължи да се извършва на място в Централното управление и в Областните дирекции в страната. Необходимо е да разполагате с лични предпазни средства.

Благодарим за проявеното разбиране!

Нека бъдем отговорни граждани!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене