Нова Места : Шефката на социалното в Г. Делчев Недялка Цветкова с ново „обвинение“ в грубо отношение

ГЕОРГИ ПАВЛОВЦяла седмица нашите партньорски медии  www.toppresa.com, агенция БЛИЦ, Труд и 24 часа разнасят в публичното пространство един срамен скандал, свързан с мизерията, в която живеят български граждани и фактът, че са жертва освен на мизерията, но и на чиновническа репресия. Четири дни телевизия BTV и други медии разказват за жалната София, която гледа свекървата си без крака и мъжа си, който е с един крак в гроба, в дървена барака заобиколена от миризма на мърша, мишки, бълхи, змии и гущери. И резултат от медийните изявления има. Комисия за борба с дискриминацията в столицата се свърза със София и се зае с нейния случай, за да осигури на нея и на семейството й нормален начин на живот, да й защити правата пред институциите и да я подкрепя занапред от чиновническата репресия. /ИНТЕРВЮТО, ОТ КОЕТО ТРЪГНА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ И ЦЕЛИЯ КАЗУС ГЛЕДАЙТЕ ТУК/.

В основата на всичко се оказа шефката на социално подпомагане в град Гоце Делчев – Недялка Цветкова. Тя вече е обект на проверки, разследвания, а скоро дори и следствие, след като София Стамберова се реши да си търси правата до край заради причинените и мъки.

NEDYALKA-TSVETKOVA

Атаките срещу скандално известната чиновничка обаче не спират, защото с нас се свърза и Георги Павлов от село Лъки, който също изропта срещу действията на Цветкова. „Тази жена не е човек. Тя е… Нещо друго. Живея буквално на улицата, зимата и аз съм в една барака в полка. Два пъти съм бил за помощ при нея…, а знаете при нея има ежедневно барикада, много е трудно да те приеме… охраната не те пуска… Два пъти успявам да вляза и тя направо ме пъди … иди, казва събирай кашони… ти си казва клошар, за теб помощи няма…“ Това ще оставим без коментар, но обещаваме да направим подробен материал и по казуса с господин Павлов, защото човека ни остави сериозна следа, заявявайки ни, че за тях бедните хора помощи и съдействия от социално подпомагане няма, но имало хора, които са с добри доходи и се радвали на социални помощи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене