Младен Тимчев е новият председател на БСП Сандански

Младен Тимчев бе избран единодушно за Общински председател на БСП Сандански по време на отчетно-изборната конференция проведена вчера. На 38-та отчетно – изборна конференция бе избрано и ново ръководство на местната структура както и бе направен пълен отчет за дейността на организацията за отминалия четири годишен мандат.

„Изминаха 4 години от предишната отчетно-изборна кампания, от началото на мандата на партийните органи. През тези години не веднъж сме правили анализи и доклади за политическата ни работа и резултатите от нея. Не ни се иска да преповтаряме подробно всичко, което сме писали или казвали по тези наши форуми, защото освен за изтеклия мандат, отчетно-изборният цикъл трябва да бъде и разговор за бъдещето. Но преди да стигнем до там трябва да си припомним през какво минахме през тези 4 години, кои наши действия бяха правилни и успешни, както и къде бъркахме, защото опитът е много ценен и е база за обсъждане на това, което ни предстои.“ – гласи началото на доклада за изтеклия мандат.

Присъстващите делегати от своя страна коментираха, че градът и общината ще загубят, ако БСП не се възроди. Според тях това е необходимо за всички хора както за млади, така и стари. „Пораженията трябва да ни накарат да се поучим от тях и да работим за обединението и възраждането на партията.“ – бяха категорични социалистите в своите изказвания.

„Днес, започвайки разговор за бъдещето трябва да се обединим около две думи – помирение – помирение със самите нас и единение – единение заради самите нас! Защото Промяната в партията започва от нас, силата на партията идва от нас, разширяването на влиянието на БСП зависи в не малка степен от нас. Бихме искали през следващите четири  години БСП Сандански  да се утвърди като политическа структура, познаваща в дълбочина всички проблеми на общината и да има ясна визия за това какви са левите, социалистически решения на тези проблеми, които прилягат на нашата партия и  които БСП трябва да предлага и да бъде способна да реализира. „ – това заяви новият председател на БСП Сандански Младен Тимчев.

Социалистите в Сандански са убедени, че най-големите им успехи тепърва предстоят и че ще вървят към тях единни и сплотени като Общинска партийна организация!

„И нека си пожелаем цялата партия единна и сплотена да върви напред към успехи и победи!“- категорични бяха те.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене