Веселка от „Фермата“ си купи коне

Първата жена победител знае как да харчи

С наградата от 100 бона прави ферма и стяга къщата

Първата жена победителката в предаването „Фермата“ Веселка вече е вложила печалбата си, за да постигне най-голямата си мечта – да притежава собствена ферма за коне!
23-годишната майка на 3 деца от с. Борима вече притежава конюшня и хубави, здрави чифтокопитни, които обгрижва и с които смята да развива собствен бизнес.
Още с влизането си във формата Веси, която цял живот е била конярка и е живяла в бедни условия, сподели, че най-голямата й мечта е да има свой собствен дом и да стартира бизнес с дърводобив. Конете пък са най-голямата й любов, която също иска да развива.
„Част от парите може би ще оползотворя в подобряване на къщата ми. Ще се опитам с помощни насоки да стартирам някакъв бизнес. Не съм решила със сигурност в каква сфера, но първоначално мислих да е свързано с това, с което се занимавам – дърводобив и с коне“, сподели след финала победителката.
За да развие своя бизнес нюх, на помощ идва и нейният доскорошен противник от отбора на чорбаджиите Димитър Калайджиев. В началото на предаването бизнесменът от Благоевград обеща на Веси да й помогне за стартирането на бизнеса й, като й даде ценни съвети и насоки как да се развива

Тогава на шега, никой не подозираше, че най-малката от играчите ще спечели „Фермата“. Няколко месеца по-късно Калайджиев посети Веси, за да й помогне с конете, да гостува на семейството й в с. Борима и обменят опит относно новата ферма на победителката. Двамата се снимаха за спомен, а Митко написа:
„Вес е една от най-търпеливите, работливи и силни жени. Има неща в нейния свят, които са немислими за мен и аз не бих се справил дори за минута с тях. Единственото, което можах да направя, е да спазя обещанието си, което й дадох във „Фермата“, а това е най-малкото, което заслужава Веси“.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене