Хороскоп за 6 март

ОВЕН

Петък е щастлив ден за Овните. Хубаво е след тежкия четвъртък денят да дойде с успокоение. Работният ден се свързва с предусещанията ви за уикенда и подготовката ви за заминаването на вила или просто сред природата. Ето защо в професионален аспект петък ще премине бързо.

ТЕЛЕЦ

Денят се характеризира с успокоение по професионални въпроси и то идва с изгодно предложение за вас. Включва благоприятна промяна на бюджета ви, но е добре да го обмислите от всички страни. Има и риск, който, ако го приемете като предизвикателство, ще ви задоволи.

БЛИЗНАЦИ

Петък носи различни видове опасности за вас. Не са големи и дори не толкова значителни, като засягат най-вече интимния ви живот. Някои семейни Близнаци ще се поддадат на флирт, така само ще се компрометирате.

РАК

Петък е труден ден за Раците, тъй като си имат лични притеснения и им липсва приятелят, с когото могат да споделят. В професионален аспект денят носи новини, не е изключено за някои заминаване в служебна командировка. В бизнеса на някои дами ще се наложи да потърсят подкрепата на влиятелен мъж.

ЛЪВ

Лъвовете са щастливи днес от пътуването им с цел отмора и развлечения. Настроението ви за приятно прекарване ви дава сили през работния ден и той ще премине хубаво, като не е изключено и тук да имате повод за радост. Очаквайте гости отдалече, ще ви сюрпризират с приятна новина. Добър професионален ден.

ДЕВА

Девите са обнадеждени за хубав ден поради предстоящия уикенд. Освен това очаквате и разрешаването на инересуващите ви въпроси днес. Имате предпоставки за добри съобщения и нищо чудно да са в тази връзка. В дома ви се планира заминаване. Служебните ви проблеми се свеждат до материалната сфера.

ВЕЗНИ

На пръв поглед проблемите ви изглеждат неразрешими за вас, но още днес ще разберете, че не са толкова тежки и винаги има “вратичка”. В тази връзка петък е повратен ден за Везните. Не само ще се справите, но почти веднага те остават в спомените ви. Имате тенденция за подобрение на финансите.

СКОРПИОН

Скорпионите посрещат петък като един обикновен ден, ако имате намерение все пак да се занимавате с финансови въпроси, няма да успеете и ще отложите активността за друг ден. Мнозина мъже ще се чувстват неприятно относно семейни или домашни проблеми и външната им изява ще бъде мълчание и самовглъбяване.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са затрупани от финансови проблеми. Няма да успеете да ги разрешите по професионална линия. Има и такива между вас, чиито стремежи са много силни в тази връзка, но не проявяват необходимата решителност, за да задоволят интересите си. Професионалният петък предлага много работа.

КОЗИРОГ

При Козирозите има много работа днес, но за повечето е налице справяне. Ще се успокоите по финансов проблем и разрешението му ще дойде по пътя на обединението. Мнозина имат връзки с широко влияние и ще получите помощ и съдействие по интересуващите ви въпроси. В службата ви има реформи. Стремежа си за достигане на финансова стабилизация едва ли ще задоволите днес.

ВОДОЛЕЙ

Около вас почти всекидневно има нови и нови промени, които буквално “раздрусват” някои Водолеи. Един много важен проблем от лично естество ви притеснява днес и той касае любовта и загубите, които сте претърпели в това отношение. Петък ще промени обаче тези обстоятелства във ваша полза. Бъдете търпеливи! Това е благоприятно време за начало на пътешествие или заемане с нестандартно хоби.

РИБИ

Петък е труден ден и по-голямото натоварване се пада на мъжете от Риби. За реализация в сферата на финансите за мнозина се налага пътуване. Но работният ден е благоприятен и предвещава добри събития. Нарастват възможностите ви за материален стабилитет в семейството и още днес ще усетите променитe. Това е благоприятно време за начало на пътешествие или заемане с нестандартно хоби.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене