Всичките 750 билета за благотворителният концерт за лечението на Николай Бунев от Баничан бяха изкупени

Организаторите на благородната иницианива която преди дни се проведе в Гоце Делчев , а именно благотворителен концерт  за набиране на средства на пребития миналата година  при битов скандал Никола Бунев  от  Баничан, изказват своята  сърдечна благодарност към  хората които прегърнаха отговорно идеята за помощ  и към изпълнителите който  направиха възможно да се събере прилична сума за лечението на Никола Бунев.

Организаторите споделиха че всичките 750 броя билети на цена от 10 лева за благотворителния   концерт са били продадени .

„Благодарим на всички участници в благотвворителния концерт за Николай Бунев !

Без вас нямаше да се справим , благодатим на публиката , благодарим на  кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов за подкрепата , благодарим на прекрасните изпълнители Гуна Иванова , Боряна Карпузова , Ирина Паскалева , Неврокопски Ансамбъл и още други малки и големи участници !

Благодарим и на всички , който се включиха в организацията на концерта , организиран от кмета на село Баничан , Елена Сивриева , на Черковното настоятелство и отец Николай Давидов , Неврокопска митрополия…..

И още много други !!!

Благодарим ви от сърце мили хора  , че успяхме да реализираме благородната  инициатива с надежда  да помогнем на Николай !!!Благодарим ви „ споделиха  организаторите  на благородната инициатива .

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене