Партията на Слави Трифонов със сериозен шанс да превземе Благоевград ако Томов падне!

Все още нерегистрираната партията на Слави Трифонов е с най-висок рейтинг в Пиринско сочат данните от вътрешно проучване, направено от неправителствена организация. Координаторът на формацията за региона адвокат Илко Стоянов вчера бе в Петрич, където набираше членска маса. Той успя да се види и с доскорошните си колеги в администрацията на кмета Димитър Бръчков. Към момента Стоянов кръстосва пътищата от София до Кулата в търсене на най-подходящите хора, които ще станат флагмани на бъдещите партия на Трифонов в област Благоевград.
Бившият зам.кмет по финанси изрази и съмнение, че в национален план бъдещата партия на Слави Трифонов се нарежда на трето място по доверие.
“Ние сме лидерска партия като ПП ГЕРБ. Като се има предвид рейтингът на Слави, се съмнявам, че това проучване е точно и отговаря на реалността.“, коментира още адв. Илко Стоянов. На въпроса за евентуалните избори в град Благоевград, ако съда острани досегашният кмет Румен Томов, Стоянов е категоричен : „Участие на тези избори от наша страна ще има“. Анализаторите и политическите познавачи са на мнение, че евентуален кандидат от партията на Слави Трифонов за кмет на Благоевград или дори подкрепен от Слави има реален шанс за успех на евентуални избори в югозападната столица.

Падне ли Томов титуацията наистина става непревдидима и войната буквало ще бъде за всеки глас!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене