Хороскоп за 18 юли

зодииОВЕН
За вас звездните тенденции са две през този ден и действат противоположно една на друга. За да се възползвате от продължителния импулс, трябва напълно да забравите гнева и старателно да избягвате и най-дребния повод за конфронтация с околните. Поводи за избухване ще имате много, но не се поддавайте на това изкушение.

ТЕЛЕЦ
Днес Телците се ползват от късмет в много от делата си и ще бъде жалко, ако пропуснете тази възможност за осъществяване. За вас сега е най-важно да действате с голяма енергия по текущи въпроси. Мобилизирайте се и вярвайте, че съдбовната помощ е с вас. Рационално употребете силите си и така ще постигнете резултат.

БЛИЗНАЦИ
В петък Близнаците ги преследват образи на реалния живот, които не можете да пропъдите и чрез въображението си и не намирате жадувания покой. Но денят предлага и своите реални шансове за вас. Забелязва се ново движение около вас, което сега може да бъде изразено чрез някаква покана или предложение, свързано със сегашната ви дейност.

РАК
Успешен е петък за Раците за действия, свързани с личните им дела или професионалните възможности. Има показатели, говорещи за помощ от други хора, но положителните показатели се базират изключително на самостоятелни действия. Характерни при много от вас са положителните финансови контакти в петък.

ЛЪВ
Днес мнозина от Лъв имат добри възможности за изява и разполагат с огромни сили за действие. На преден план при някои от вас се вижда нетърпението и гневливостта, които ще действат противно на намеренията ви. За да реализирате успехи в петък, трябва да се съобразите преди всичко с личната си импулсивност и да овладеете нервите си.

ДЕВА
Ползотворен е петъчният ден за Девите. В служебно отношение няма да имате никакви трудности за извършването на каквито и да било дела. Тук съществуват възможности, предложения или покана за взаимни действия. Преди да вземете каквото и да било решение, преценете и едва тогава го потвърдете.

ВЕЗНИ
Везни, трябва да насочите всичките си усилия по въпросите, които ви предстоят да решавате. Контактите сега са много ползотворни при вас, но във всички случаи е добре да действате самостоятелно. Не разчитайте на приятелска помощ. Всяка една такава помощ може да ви се отрази зле на финансовото ви състояние и на отношенията с началниците ви.

СКОРПИОН
Петък ще премине мъчително за родените под Скорпион, въпреки че не ви лишава от успех. Трудностите са свързани с професионалния ден, където нервното натоварване е много голямо и ще провокира невъздържаност. Някои от вас ще имат неочаквана среща с важно лице и тя може да се окаже доста навременна.

СТРЕЛЕЦ
Завидна е активността на мнозина от Стрелците и постигането на успехи в петък е почти сигурно. Разширен е периметърът за действия и в него се включват много въпроси от професионално, финансово, семейно и лично естество. В контактите си днес е много важно да постигнете окончателно споразумение по въпросите, с които ще се заемете.

КОЗИРОГ
Мнозина от вас са обезпокоени във връзка с част от делата си или по професионални причини. Но не се притеснявайте, защото още днес въпросите ще бъдат разрешени във ваша полза. Мнозина ще имат внезапен финансов шанс и съответно придобивки за дома ви. Отношенията ви със семейния партньор са доста обтегнати, бъдете по-отстъпчиви.

ВОДОЛЕЙ
Петък е много спокоен ден. Независимо че за повечето от представителите на Водолей денят ще бъде доста натоварен и ще трябва със собствени усилия да решите възникналите проблеми, делата ви се развиват максимално успешно. Крещяща е необходимостта при някои от вас да споделят с близки хора, на които вярват, интересен делови план.

РИБИ
Позитивно е развитието на петъчния ден за вашите дела и взаимни обвързаности. Сега най-важно е сами да решавате делата си. Не че някой би могъл да ви излъже, а защото така, както вие можете да се справите, за другите е невъзможно. Проблематичен за някои от вас е професионалният ден, проявете повече търпение.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене