РЕВОЛЮЦИЯ Я Я Я…. ! Топ Преса става безплатен вестник! Вестник Градът се връща в играта!

Тоталният крах на разпространението на вестници, роди иновации и нечувана революция в развитието на медийна група Топ Преса.Топ Преса приема кризата за нова възможност да се превърне в – НАЙ – ЧЕТЕНИЯТ И ТИРАЖЕН ВЕСТНИК. 

Считано от тази седмица Топ Преса – югозападният таблоид става безплатен вестник. Ще се разпространява по магазини, търговски центрове, държавни учреждения, заведения, автобусни спирки, домове пощенски кутии и много други места. Из целия югозапад от Перник до Кулата… Пилотгния тираж който обещават издателите е 10 000 копия. Това е сто процента реализация на тиража и читателски рейтинг от – 40 000 активни потребители. квално катастрофални с жалките 230 бройки на пазара.

С една дума от този петък в печатните издания на югозападна България ще има един единствен фактор и това ще е вестник Топ Преса. Но това не е всичко!

Във вестикарската мрежа на общините Гоце Делчев, Хадзжидимово и Сатовча, се завръща печатният динозавър вестник „Градът“ със своя пилотен тираж от 2500 бройки. За огромно щастие присъствието на „Лафка“ в тези региони не беше засилено и не беше основно за разпространение на вестници, така че редакциония съвет на медийна група Топ Преса, взе категоричното решение, да информира читателите си с нова визия и нова концепция на вестник „Градът“.

И всичко започва още от тази седмица, за да затвърдим, че медийна група Топ Преса е ЛИДЕРЪТ в югозападна България и един от стобилните и сериозни медийни фактори в страната.

РЕСТАРТ! РЕВОЛЮЦИЯ! ВЕЧЕ НЕ СМЕ ЕДНИ ОТ МНОГТО!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене