/ВИДЕО/ Уреди за рехабилитация, дариха Ротари клуб на център за деца с увреждания в Гоце Делчев

Два скъпи уреда – вертикализатори, за рехабилитация на деца с церебрала парализа получиха ползвателите на услугите на Дневен център за деца и младежи с увреждания, „Символ на любовта“. Уредите дариха днес Ротари клуб гр. Гоце Делчев. Средствата за закупуването им са осигурени от коледния благотворителен бал на неврокопските ротарианци, които посветиха благотворителната си кауза за подпомагане на центровете за обществена подкрепа на общините Гоце Делчев и Гърмен.

Трогателен бе жестът на децата, ползватели на социалната услуга, които изразиха благодарността си към дарителите с песен. Служител на дневния център представи и демонстрира как се ползват уредите, които от днес са най-новата  придобивка на социалното заведение. С нескрито вълнение, ротационният председател на Ротари Клуб Гоце Делчев, Янка Телкиева, благодари на всички дарители които се включиха в  коледната благотворителна кауза на клуба.

Директорът на Дневният център „Символ на любовта“, Емилия Панделиева, поднесе цветя и благодарствено писмо на гоцеделчевските ротарианци за проявеният благораоден жест към нуждите на децата с увреждания.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене