Граждани на Гоце Делчев: Кои малоумници оставиха клоните от рязаните дървета по тротоарите, не стига че няма осветление, но и задръстени с клони тротоари

Гневни читатели на Топ Преса алармираха, че снощи едва са се разминали с инциденти движейки се по тротоарите на ул. Дунав в града.

„Едва не се пребих и потроших, не стига че няма осветление, а по тротоарите струпани клоните от подкастрянето на дърветата през деня. Колко време щеше да отнеме на работниците да приберат клоните от тротоарите като се съобразят, с това че в тъмнината някой може да се спъне и пребие. Нито по ул. Дунав нито по ул. Байкал има осветление, ходим като слепци“, информират медията ни читатели.

След проверка установихме, че клоните от вчерашното „подкастряне“ на дърветата тази сутрин се събират и се освобождават тротоарите от тях. А защо днес? Ами ако снощи някой се беше пребил в тъмното?

Родители  на ученици от Второ ОУ пък информират, че при НПГ “Димитър Талев“ тротоарите още стоят разкопани и представляват опасност за децата и възрастните хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене