Трите най-важни критерия при избор на парфюм

Търсейки из между хиляди парфюми в магазина, понякога става доста трудно да определим кой наистина си заслужа и кой не. Всеки има свои критерии и правила, по които избира и пазарува. Едни търсят винаги най-евтиният вариант или такъв с голямо намаление, други не се интересуват толкова от цената, а от качеството, трети държат на една определена марка, която се е доказала във времето. Всички те са различни, но има три фактора, които попадат във всеки  избор на парфюм.

На първо място това е бюджета. Дори и да не е основен критерий за някои, определянето на сумата пари, която сме готови да дадем, изиграва важна роля в нашата покупка. Дали парфюмът ще е за нас или за подарък? Бюджета се определя и по това. До колко сте склонни да дадете повече пари, за да си закупите хубав марков парфюм зависи само от вас. В нашия онлайн магазин Testeri-Bg.com  може да откриете голямо разнообразие от маркови парфюми, с включени активни промоции, предлагащи големи намаления.

Вторият критерий е самият аромат на парфюма. Тук ще споменем кои са основните, които се включват и използват най-често:

  • Цветни- те съдържат есенции от най-различни цветя, като успяват да внесат нежност, хармония и баланс. Според вида цветни нотки, които са включени, цветните парфюми могат да бъдат както много нежни и ефирни, така и силни, и привличащи.
  • Плодови- обикновено се използват в ежедневието, защото внасят свежест и не са натрапчиви. Най-често срещаните аромати са от ябълки, ягоди и малини.
  • Горски- те са много типични за мъжки парфюми, лосиони и одеколони. И докато плодовите аромати са повече предпочитани от жените за ежедневна употреба, то горските са предпочитани най-вече от мъжете.
  • Ориенталски- към тях се включват мускусът, дъбът, ванилията и др. Характерно за тях е, че притежават тежък и силен аромат. Предимно се използват при специални събития, както от мъже, така и от жени.

И третия определящ критерий е вида на козметиката. Въпреки, че парфюмите са най-масово използваните уханни продукти, това не означава, че няма и други. Такива са тоалетните води, лосионите, ароматните спрейове за тяло и т.н.

В нашия оналйн магазин ще откриете  различни категории от козметични продукти на изгодни цени. Остава само да определите кой е най-подходящият за вашата кожа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене