СНИМКА ОТ ГИМНАЗИАЛНИЯ АЛБУМ МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ НАГРАДА

Ръководството на ПМГ „Яне Сандански” в гр. Гоце Делчев обяви интересен конкурс за отбелязване на 100-годишнината от основаването на училището

В специална отворена група във Фейсбук (ПМГ „Яне Сандански” на 100 години) бивши и настоящи възпитаници качват свои снимки, от които се вижда животът в гимназията през годините. Фотосът, който събере най-много лайкове, ще заеме първото място, а неговият собственик ще получи специална награда по време на празничния концерт на 15 май в Дома на културата.

Вековният юбилей на едно от най-старите училища в България ще бъде отпразнуван с множество инициативи. „Целта е всички, които са учили или работили в ПМГ „Яне Сандански”, които учат и работят сега, да допринесат за честването и да се почувстват съпричастни, да направим един незабравим празник на знанието, да почетем труда на преподавателите и да дадем самочувствие на възпитаниците. Защото нашата гимназия наистина е ковачница на кадри, които се реализират във всички сфери. Изграждаме личности, които успяват не само в своите кариери, но допринасят и за развитието и управлението на България”, заяви директорът Елка Божикова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене