На дядо и на баба от Благоевград дали по 2300, да кажат, че изтъркали милион с билетче

„Хора от Националната лотария се свързаха с мен и имахме среща. Явно знаеха, че от време на време играя и търкам талончета. Предложиха ми 2500 лева на ръка, а срещу това аз трябваше да обясня как съм спечелил милион и колко съм щастлив“.

Това е разказал 77-годишен мъж от ловешко село. Той се притеснява от последствията, затова е предпочел да не съобщава името си.

Подобно се е случило и с жена от Благоевградско: „Че на кой не му трябват пари? Лошото е, че в такива талончета ни е надеждата – споделя тя. И също крие името си. „С мъжа ми рядко играем, но когато отидем до магазина, все си купуваме по едно-две талончета с надеждата, че може и на нас да ни се усмихне щастието. Така се случи, че ни бяха обещани 5500 лева, срещу които трябваше да дойдат и да ни снимат от телевизията. В крайна сметка ни дадоха 2300, а се разписахме срещу 5500 на някакъв документ. Никой не отказва пари в тези времена, чедо! А и не сме откраднали или направили нещо лошо.“, откровено си признава „късметлийката“4vlast-bg.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене