Часовник за подарък на въздушните зодии: Дизайнерски часовници за дамите Близнаци, Везни и Водолей

Дамите, родени под знака на Близнаци, Везни и Водолей се отличават с голям усет към красотата. Те са родени естети и това трябва да бъде водещата насока, когато искате да ги зарадвате с елегантни модели маркови часовници. Освен с вродената си чувствителност, тези жени могат да се похвалят и с това, че напълно се вписват в определението за широко скроени личности. Те са винаги готови да прегърнат новото, защото любопитството им е пословично. Вечно търсещи, вечно въодушевени, с гениални идеи – да избереш подарък за една от тези дами и тя да го хареса си е истински комплимент. Ето и по-подробни съвети от астролозите.

Дизайнерски часовници за зодия Близнаци

Дамата Близнаци е изключителна ценителка на модата и обожава аксесоарите. Да изглежда винаги в отлична форма е един съвсем естествен за нея подход. Дори и в най-тежките си мигове тя не се предава и за нищо на света няма да се издаде пред околните, че преживява душевни терзания – дори именно в тези моменти тя е най-издокарана и изглежда най-шик.

Точно поради тази причина и часовник за подарък е страхотна идея. Искате ли да накарате дамата да полудее от радост, изберете й някои от стилните модели маркови часовници с по-необичаен дизайн. Това със сигурност ще я разтопи от удоволствие. Ярки, колкото се може по-забележими и оригинални – именно такива часовници трябва да бъдат на фокуса ви, когато избирате подарък за прекрасната дама.

Дамски часовници Michael Kors, подходящ подарък за дами от зодия Близнаци

Дизайнерски часовници за зодия Везни

Няма по-големи естети от родените под знака на Везни. Ако имате честта да изберете часовник подарък за тази дама, постарайте се да не се изложите. Елегантният стил й е присъщ, а вроденият й усет към красивото я превръща в един от най-големите ценители на модните дизайнерски часовници. Но тъй като е привлечена от красотата във всичките й необичайни форми, изборът е не е много труден. Всеки часовник, който изглежда нежно, деликатно и семпло е подходящ да украси аристократичната й ръка.

Опаковайте го подобаващо, за да въведете интрига и наблюдавайте реакцията й. Ефектът със сигурност ще ви удовлетвори!

Луксозни часовници Michael Kors – комплимент към дамите от зодия Везни

Дизайнерски часовници за зодия Водолей

Водолеят е активна личност, винаги неуморен, но едновременно с това той е и много интелигентен и чувствителен. Обожава красивите аксесоари, но не обича да поема рискове. Затова, ако искате да го зарадвате, внимавайте – екстравагантния дизайн и твърде стилизираните решения едва ли ще му бъдат по вкуса. Но от друга страна, това веднага може да ви улесни. Защото избирайки по-класически модел ръчен часовник, вие си осигурявате дълготрайно присъствие в съзнанието на човека, когото искате да зарадвате. Класиката е вечно на мода, така че, вашият спомен ще остане вечен. Изберете някой надежден модел и като нищо вашият любим Водолей ще го пази до края на живота си, завещавайки го на внуците си!

Дамски часовници Майкъл Корс – страхотни идеи за подарък на представителите от зодия Водолей

Още много интересни идеи за подарък часовник ви очакват в Timebox.bg! Там можете да намерите невероятни предложения за най-новите и най-атрактивни модели маркови часовници, които се предлагат на страхотни цени. Не пропускайте да разгледате и да изберете този, с който да плените завинаги сърцето на вашата дама!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене