/Аудио/: Благоевградчанка със сигнал до struma.com: Гнусна находка в кашкавалка, купена от закусвалня „Бакалов“, персоналът вдига рамене: Ще кажем на шефа ..

Гнусна находка в закуска, купена от закусвалня „Бакалов“ потресе благоевградчанка тази сутрин. Елена И. се натъкнала на огромен найлон и косми, които били вътре в кашкавалката й. Потресена от това, което видяла в храната си, Елена се върнала в закусвалнята ,за да поиска обяснение от персонала за „съдържанието “ на кашкавалката и. .

От закусвалнята ,собственост на хлебния бос Димитър Бакалов казали, че няма какво да направят, и че ще съобщят за това на шефа си,дори не си направили труда ,да поискат да върнат парите на жената .

Можете да чуете подробно, обяснението им на записа, който беше предоставен на struma.com. Закусвалнята се намира в центъра на града и стотици хора, минават от там ежедневно, за да си вземат нещо за хапване , но това определено не е първият случай, в който благоевградчани откриват потресаващи и разнообразни находки в храната си.

Очевидно още никой не е взел мерки и не осъзнава, че това крие опасност за здравето. Надяваме се този път ръководството на „Бакалов“ да вземе някакви мерки, а не всичко да остане просто празно обещание.

 

Вени Иванова

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене