След публикация в Топ Преса: Министерство на здравеопазването стартира проверка по скандала с д-р Арабаджиева от „МБАЛ – Благоевград“!

:На 15 декември 2019 год. на страниците на Топ Преса бе публикуван материал озаглавен:  СКАНДАЛ!!! ЗАЩО Д-Р АРАБАДЖИЕВА ПУШИ ПРЕД КАБИНЕТА НА Д-Р КАЛОЯНОВА ??? В писмо до медията ни читатели изразиха своето възмущение от поведението на д-р Величка Арабаджиева.

„Здравейте, Топ Преса! Аз съм бъдеща майка и днес станах свидетел на нещо което ме потресе. Става дума за  д-р Величка Арабаджиева! Със сигурност  много от вас ще кажат, че тя е един страхотен професионалист и аз не оспорвам това, но тя направи нещо което е недопустимо и много грозно. В коридор пълен с бременни жени чакащи консултация пред двата гинекологични кабинета на д-р Терзийска и  д-р Калоянова, които се намиран на четвъртия етаж (за тези които не знаят) д-р Арабаджиева дойде, застана в ъгъла и най-спокойно си запали цигара. На какво прилича това? Как може? Та, тя е лекар!!!“.

 Написа на редакционната ни поща читателка, писмото бе придружено с десетина снимки и кратко видео.

От страниците на Топ Преса попитахме изпълнителния директор на „МБАЛ – Благоевград“ АД – гр. Благоевград д-р Огнян Митев ще бъде ли наказана д-р Величка Арабаджиева? Каква отговорност ще поемете той, като изпълнителния директор на „МБАЛ – Благоевград“? Но не получихме никакъв отговор.

На 29 декември 2019 г. отново попитахме: Д-р Митев, Защо мълчите? Криете ли се? Ще бъде ли наказана д-р Арабаджиева?

Д-р Митев, отново ни игнорира… тогава ние изпратихме сигнал до Министерство на здравеопазването. Изпразнихме и снимките на които ясно се вижда, че д-р Величка Арабаджиева пуши в коридора на „МБАЛ – Благоевград“.

И стана чудо, Светлето ни отговори… Извените Светлана Йорданова – Заместник-министър на здравеопазването с която се познаваме и бяхме приятели допреди да стане министър.

Ето какво гласи писмото на Заместник-министърът на здравеопазването:

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене