Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Събчо Велинов от Дупница: Шивашкият бос Христо Скачков се възползва сексуално от психично болната ми жена, малко го ударих, заради него Илза искаше да скача от 3-тия етаж

Шивашкият бос Христо Скачков от Дупница се възползва сексуално от психично болната ми съпруга Илза Велинова, докато му беше подчинена в шивашката фирма „Еделвайс”, оплака се в редакцията на в. „Вяра” Събчо Велинов. Илза и Събчо имат 33-годишен брак, едно време тя е работила в „Спартак”, след това гледала децата си. Събчо е съкратен от ТЕЦ „Бобов дол” и в момента работи към „Пътни строежи”.

Братът на Отвертката Иван Радев никога не е слагал в устата си месо, в момента се бори с цигарите

Откакто съм се родил, никога не съм слагал в устата си месо, призна пред „Вяра” братът на убития легендарен дупничанин Николай Радев – Иван. Той каза, че не може да сложи в устата си нещо, което е било живо. Отделно от това растително-зърнената храна е много здравословна, защото я е наляла сила от слънцето. Така че не яде месо по етични и здравословни причини.

Хотелиер №1 на Дупница Елена Гугуманова строи плувен басейн и СПА център

Собственичката на хотел „Рила” в центъра на Дупница Елена Гугуманова-Бичакова стартира изграждането на СПА център в подземния етаж на хотела. Строители изграждат плувен басейн, парна баня, арома парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, ледено ведро, СПА капсула, релакс зона. Хотелът е на път да грабне още две звезди. Инвестицията си заслужава, защото Дупница остана без плувен басейн.

Внукът на благоевградския иконописец Петър Папукчиев –Мартин проплака в ръцете на д-р Динов в частната болница в Дупница

Внукът на известния благоевградски иконописец Петър Папукчиев – Мартин беше изписан вчера от частната болница в Дупница. Таткото Велизар Папукчиев, който е търговски представител за Югозападна България на голяма фирма, чакаше с огромен букет цветя своята прекрасна съпруга Евелина и малкия Марти. Преди да изпишат бебето, лелята – художничката Славейка Аладжова, чакаше с нетърпение да снима своя племенник, сгушен в обятията на сестра й.

С мотоциклет на приятел 26-годишният Васил Николов загина, пометен от „Нива” в с. Радуил

26-годишният Васил Николов почина при катастрофа в самоковското село Радуил. Тежкото пътнотранспортно произшествие стана на улица в селото и потресе всички местни хора. 70-годишният Стоимен Китанов помете с лек автомобил „Нива” момчето преди няколко дни, но оттогава черната тема е непрекъснато в устата на хората. Те още не могат да си обяснят как възрастният шофьор е навлязъл в насрещната лента, за да удари челно движещия се по нея мотоциклет „Хонда“, управляван от Васил Николов. Въпреки че младежът е закаран с линейка в самоковската болница, минути по-късно умира.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене