Гербери искат инж. Росица Димитрова за кмет на Благоевград, обявиха: Работохолик е! Тя: Само ако Борисов ми гласува доверие!

Кой ще бъде следващият кмет на Благоевград. Това е най- коментираната тема след решението на Административният съд в Благоевград да прекрати мандата на новоизбраният кмет Румен Томов заради пропускът му да се заличи като собственик на фирма в Търговския регистър. В публичното пространство вече се завъртяха имената на евентуални кандидати. И това са на директора на РУО Ивайло Златанов, Илиян Георгиев на НОИ, евродепутатът Андрей Новаков, научи 4ВЛАСТ. Сред тях изплува и името на директорът на ВиК Росица Борисова, но тя категорично отрече7 „Няма такова нещо, аз изпълнявам временно длъжността общински лидер на ГЕРБ до провеждането на изборно събрание. Аз не съм политик, аз обичам работата си и имам много предизвикателства в този сектор. Ако премиерът Бойко Борисов ми гласува доверие ще го оправдая!“ – каза за 4ВЛАСТ ивж. Росица Димитрова.

„Номинации на ГЕРБ от Благоевград се дават, решават от горе, от Изпълнителната комисия. Аз мисля че тя, инж. Росица Димитрова, управител на ВиК- Благоевград е с най- големи шансове, тя е работохолик. Борисов обича да работи с жени. Всички министъри и кметици жени, са ни успешни. Но Атанас Камбитов и Андрей Новаков не. Никой от структурата няма да работи за тях. Категорично. Росица Димитрова се дърпа, не иска, защото не е лесно призвание. Обстановката се променя. Нямам идея, кой е писал тази тъпотия, но нито Камбитов, нито Новаков ще са кандидат- кметове от ГЕРБ. И много ми е интересно кога ще спрат да се „упражняват“ върху структурата в Благоевград? Заради шепа хора, благоевградчани се озлобиха срещу всички. Има и нормални хора в ГЕРБ нека не се забравя.“ – написа за 4ВЛАСТ един от основателите на ГЕРБ в Благоевград, пожелал името му да остане в редакцията.

Шефката на водното дружество Росица Димитрова си спечели име на желязна бизнес дама, която още с встъпването си в длъжност през 2015 г. стопи заварените 1,7 млн. лв. дългове на дружеството само за 1 година. Тя успя да инвестира още толкова в нова мрежа и техника.
Новината беше посрещната повече от радушно от герберите в Благоевград, които бяха обезсърчени след изборите.

„Няма нито време, нито място за отчаяние, трябва яка работа. Хората гласуваха за новия кмет не защото го познават, а защото не го познават и защото в Благоевград се срути едно от най- мощните предприятия- цигарената фабрика. Над 1700 души останаха без работа. Като прибавим и членовете на семействата им това са над 8000 души разочаровани от управлението на ГЕРБ, защото това се случи в мандата на Камбитов. Но кметът не е собственик на цигарената фабрика. Приоритет на ГЕРБ ще бъде именно разкриването на нови работни места. Време е да докажем какво можем.“, каза Росица Димитрова.

Росица Димитрова и Андрей Новаков са сред основните радетели на проектите за водна асоциация, чрез която ще може да се подменят вик мрежите с пари от Европа.

Александър Боянов Божков смело заяви по адрес на изгубилите изборите: Не може да влезеш гола пушка в политиката и хоп случайнооо придобиваш Ауди за 100 бона, 7 апартамента, 4 парцела до Метро и няколко милиона в сметки, е това озлоби и отврати хората.зарята похарчи 2 мил. лв за втори тур и хората „му го сложиха“ умишлено му взимаха парите и не гласуваха за него.

Соня Трендафилова добави: Буквално една шепа хора, направиха хората да мразят всички от ГЕРБ. Дано проумеят и ни отърват от най-големия ни срам и послушковците ѝ! Честно казано, взе много да ми омръзва, все да чакаме нещо да се подобри, но лошото е, че те точно на това разчитат, да спре да ни се занимава и да продължат да си царуват и мишкуват.
Анелия Петкова добави: В предния мандат имахте зам.-кмет с ресор европроекги, която имах възможност да преценя, че е доста компетентна и, че движеше много добре работата, но не си спомням името й. Моето виждане беше за доста стойностен човек.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене