Аферата „Войаор“ в Гоце Делчев се разплита! Още една от жертвите му проговаря!

В град Гоце Делчев все по уселено се говори, за така наречената афера „Войаор“. Припомняме, че Топ Преса беше медията, която разкри че в града има напрежение около сексуални афери на местни бизнес дами, които си плащали за секс на надерен млад мъж. Жиголото обаче вместо да си изпълнява договорените задължения, тайно записвал със скрита камера сексуалните актове, на бизнес дамите и след това ги изнудвал с видеата, заявавайки че не му ли се плати щял да пусне записите на Топ Преса и в интернет като цяло. Една от въпросните жертви на младия нерез, потдала веднъж и платила искания рекет. Когато след време обаче и били поискани повторно пари, тя признала на мъжа си и двамата уведомили МВР за случая.

В РУП – Гоце Делчев има заведен сигнал по скандала. Топ Преса разбира в последствие, че друга бизнес дама собственичка на елитно кафе и магазини за дрехи в града, също признала че била рекетирана от въпросния воайор. Дамата била на достолепна възраст, но не се притеснявала да си признае че е ползвала „услугите“ на въпросния тарикат. След като цапочнал да я изнудва обаче, тя къщо уведомила органите и разследващите.

За въпросния воайор се знае че е млад, фитнес манияк и „обичал да си пудри носа“. Работим за установяваме неговата самоличност, защото официално от МВР се отказва информация, поради специфичността на случая. В града вече се говори за едно официално разведено семейство, слез като случая получи широка популярност през плетформите на Топ Преса.

На един такъв тарикат мястото е ва затвора. Следим темата. Очаквайте подробности!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене