Социалистите от Гърмен напъват третия зам. кмет на общината да е техният човек Владо Донков

Социалистите от Гърмен напъват третия зам. кмет на общината да е техният човек Владо Донков, в ДПС има брожения против кандидатурата му

Трети заместник кмет ще бъде назначен в екипа на кмета на община Гърмен Феим Иса.

Той ще бъде излъчен от редиците на БСП.

Това разкри кметът Феим Иса. Той призна, че е поел ангажимент преди балотажа срещу подкрепата на социалистите да им гарантира едно от местата на заместник-кмет.

„Ще изпълня обещанието си, не се отмятам от него. Въпрос на време е. БСП трябва да реши кого ще предложи за поста”, коментира кметът на община Гърмен – Феим Иса.

Въпреки това в общинския център вече се усеща напрежение, че досега това назначение не е факт. Според „червени” активисти договорката е била на поста, кметът Феим Иса да назначи бизнесменът Владо Донков, който бе и кандидат-кмет на последните местни избори от БСП.

Социалистите в Гърмен негодуват, че от ДПС бавят изпълнението на дадената между първия и втория тур на вота дума. Те се опасяват, че е възможно да вървят преговори между ДПС и ГЕРБ и в крайна сметка третият заместник на Феим Иса да се окаже не от БСП а от ГЕРБ. Червените от Гърмен не изключват и варианта хора от ДПС да са срещу конкретната кандидатура на Владо Донков и да искат от БСП да посочат друг свой кандидат за поста.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене