Интересен начин за представяне на проекти в V “А „ клас на Трето ОУ Бр. Миладинови“ в Гоце Делчев

„Да представим своите проекти с чаша билков чай“ – това бе мотото, под което премина представянето на проектните задачи на тема: „Фолклорен (традиционен) календар“ в V“А „клас на Трето ОУ “Братя Миладинови“ в град Гоце Делчев.

Учениците представиха своите проекти пред класния си ръководител Александър Халачев и пред своите съученици по изключително интересен и полезен начин.

Те изпълниха своите задължения за часа по български език и литература с чаша билков чай, което за тях вече е традиция в определени часове по учебния предмет.

Петокласниците бяха изработили прекрасни проекти, свързани с най-важните празници за хората. Приготвената по всички изисквания полезна напитка (билков чай) от класния им ръководител пък допринесе за увеличаване на чувствотo за уют и настроение и за изпълнение на ангажиментите по по-приятен начин.

Прави впечатление, че петокласниците не използват пластмасови чаши, а порцеланови за дългосрочна употреба, ограничават и използването на захар с лъжица мед, което подсказва, че учениците, освен знания, имат и добрата екологична култура и изградени навици за водене на по-здравословен начин на живот.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене