Опашки и скандали пред гишето на „Паспортна служба“ в Гоце Делчев, няма ред, няма списък, изнервени хората се хващат за гушите /СНИМКИ/

Това съобщиха тази сутрин жители  от гоцеделчевско които чакат с часове пред единственото работещо гише в „Паспортна служба „в Гоце Делчев за да си подадат документи за смяна на личните документи . Инвалиди с патерици и болни  хора също са  принудени да чакат  часове прави  докато им дойде редът какъвто въобще  не е създаден  а и никой от чакащите не се съобразява  с  опашката и няма въведени ред и правила .Работното време също е  ограничено и докато минат няколко души дошло е време за обедната почивка .Така е и след обяд от 13 до 16:30 часа , се оплакват  граждани.

„ От час се вдигат скандали , караме се за да се спазва някакъв ред, ще се хванем за гушите и никой не взема мерки да предотврати този хаус. До миналата седмица се е работело с  номера и е било по спокойно  ,днес обаче  е ужас „ обясняват изнервени  граждани които заявяват ,че са на предела на нервите си. Те предлагат както други години  да се отворят повече гишета , да има и изнесени такива  по общините защото опашките  престоят тепърва  тъй като  от април започва кампанията за масовата подмяна на личните документи.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене