Кирил Домусчиев: Васил Божков никога не ме е заплашвал, както твърди Цветомир Найденов. Против законопроекта на Валери Симеонов съм!

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че е против въвеждането на забрани в Закона за хазарта, които могат да ощетят родни клубове, и най-вече Левски. Както е известно, в последните дни стана ясно, че има възможност в парламента да бъде прокаран законопроект, който да ограничи този тип бизнес у нас, което ще се отрази много негативно на боса на Левски – Васил Божков.

Домусчиев също така призна, че Божков никога не го е заплашвал, както разкри преди време един от собствениците на родна компания за онлайн-залози Цветомир Найденов.

„Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал. Ако има нещо, което г-н Найденов има да казва, да го каже в прокуратурата. Още преди 2 години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта, аз бях против. На този етап не мога да си сменя мнението, но нека изчакаме да видим.

Аз съм радетел всеки един клуб да има добри стопани и богати хора зад себе си. Подобни неща не са добри за футбола. Това, че някой е внесъл проектозакон, нищо не значи. Не мисля, че има действия насочени срещу Левски“, каза босът на Лудогорец по време на церемонията „Нощта на шампионите“.

„Тази награда е признание за това, което съм направил през годините за българския спорт. Тя ме мотивира да довършим всичко, което сме започнали – на стадиона в Разград му остава само една трибуна да бъде построена и той ще стане единственият в България, в модерно време, който отговаря на всички изисквания на УЕФА. Горд съм, че сме го направили с наши средства. Мислех да предложа на министър Кралев и ние с брат ми да подкрепим тази инициатива. Това е хубаво нещо и трябва да го подкрепяме и подпомагаме. Дано имаме повече поводи за радост. За съжаление спортът изисква средства и ние, от бизнеса, трябва да се замислим как можем да помагаме“, допълни Домусчиев по повод приза, който получи от Министерството на младежта и спорта и Българския спортен тотализатор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене