Транспрес превозва ските на най-добрите алпийки за Световната купа в Банско

За трета година Транспрес е официален логистичен партньор на спортното събитие на годината – Световната купа по ски в Банско, където повече от 60 от най-големите звезди на алпийските ски ще мерят сили в последния уикенд на януари.

“Логистиката на събитие от подобен мащаб е комплексна и отговорна задача.  Избирането ни за официален логистичен партньор е признание за отличната работа на екипа ни, благодарение на чиито усилия успяхме отново да изпълним всички доставки по план“, коментира управителят на Транспрес Веселин Стоянов. „Радваме се, че Българската федерация по ски видя в лицето на Транспрес доверен партньор и ни повери една от ключовите части в организацията на Световната купа по ски 2020 в Банско. Дори и до по-труднодостъпни места, като ски пистите над Банско с над 1620 м. надморска височина, Транспрес превози 312 тона оборудване от Австрия, Германия, Италия и България.”, допълва той.

Цялото спортно оборудване на ски елита е превозено до пистите. Доставени са и всички елементи за трибуните, съоръженията за спортистите и обезопасителните ограждения. Съобразно спецификите на високия терен и активния сезон, екипът на компанията се погрижи доставката да бъде извършена безопасно и в делничен ден, за да не затруднява допълнително трафика към зимния курорт.

Логистично-транспортният процес не приключва с обявяването на победителите, а ще продължи до средата на февруари, когато съоръженията и спортното оборудване ще бъдат превозени обратно.

* * *

Транспрес е символ на бързина, точност, коректност, качество и иновативност. За повече от четвърт век българската транспортно-логистична компания е утвърдена като желан партньор в сферата си на дейност. С екип от над 400 служители, автопарк от над 200 автомобила, повече от 430 локации в цяла Европа и превоз на над един милион пратки годишно, компанията предлага на клиентите си пълна гама транспортни и логистични услуги. Транспрес е социално ангажирана компания, като организира редица безплатни образователни обучения за пътна безопасност и за повишаване на квалификацията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене