21 годишен от Абланица, шофирал пиян отнесе условна присъда и

Районен съд Гоце Делчев осъди 21 годишния Орхан Р. Г. – от  Хаджидимовското село Абланица  който до сега не бил  осъждан. Обвиняемия е неженен и е  безработен .

Първата си присъда Орхан Р.Г. от Абланица получи затова че е  бил спипан при полицейска проверка да  управлява лек автомобил „Рено Клио“ с близ 2 промила алкохол в издишания въздух .

За извършеното престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК, и във връзка с чл. 55 от НК, съдът в Гоце Делчев  наложи на Орхан Р.Г. наказание „Лишаване от свобода” за срок от 3  месеца изпълнението на което на основание чл. 66, ал.1 от НК бе одложено  за срок от 3 години, считано от влизане в сила на настоящото споразумение.

Районен съд Гоце Делчев постанови още на обвиняемия Орхан Р. Г. и кумулативно предвиденото наказание „Глоба“ в размер на 200 лева както и лишаване от правоуправление за срок от 5 месеца , считано от момента на отнемането на свидетелството за правоуправление по административен ред.

На 22.12.2019 година, около 01:20 часа в гр. Гоце Делчев  Д., по улица „Бяло море“, пред заведение „Монро“ осъденият младеж от Абланица е бил спипан от полицейски служители да управлява лек автомобил марка „Рено ”, модел „Клио“ , с концентрация на алкохол в кръвта си  1,59 на хиляда, установено по надлежния ред.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене