На 1-ви и 2-ри февруари отново зимен фестивал и зарязване на лозята в гоцеделчевското село Делчево

За поредна година гоцеделчевското село Делчево което се слави с курортната си  дейност  ще бъде домакин на Зимния фестивал който се провежда от години по особено атрактивен начин .

Тази година , кметският наместник на селото Иван Панайотов  съобщава че Зимния фест в Делчево ще се проведе на  1-ви и 2-ри февруари  когато ще бъде проведен отново конкурса за  най- добри винопроизводители и производители на ракия както и ще бъдат зарязани лозята  според старата традиция  -Трифон Зарезан .

На 01.02 от 14.00 часа ще проведем конкурса за най -добър вино производител и роизводител на най- добра  ракия ,а на 02.02 ще  зарежем  лозята. Отново на  Зимния фестивал в Делчево ще има много музика , много самодейни групи , много веселие и от чешмата в центъра  ще тече безплатно вино през целият ден .

Заповядайте да  празнуваме и да се веселим заедно , сподели за Топ Преса  кметския наместник  Иван Панайотов , който  от учредяването на прекрасната инициатива   е един от най- дейните участници в нея.

Още т сега , възрастни самодейки от селото стягат носиите и нощвите  в които отново ще месят най- вкусните баници  и погачи  за празничните фестивални дни в Делчево .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене