ШОК! Воайор от Гоце Делчев привлича в спалнята си омъжени ВИП дами от града и района, записва ги и ги рекетира за крупни суми! Намесват Топ Преса в скандала!

Този път се не бъзикаме, а и първи април е далече. Топ Преса наистина попадна на уникално скандален случай, в който са замесени бъдещите семейни отношения на много бизнес дами от град Гоце Делчев и региона. 

Млад мъж, с атлетично тяло и по думите на наши информатори, доста надарен от доста време насам вилнее като, Дон Жуан из социалните мрежи и елитните заведения на града. Същия с чар и обаяние и „престъпна“ младост, връща емоциите на застарели дами с пари, от годините на тяхната младост. Ухажва ги, сваля ги и ги кани за тайни сексуални изживявания в дома си. Само за броени минути, успявал да направи дамите отново щастливи. Но на каква цена?

На куката му има доста дами жадни за емоции и сладострастие, което видимо собствените им съпрузи не могат да им дадат. До тук обаче свършва романтичният роман – авантюра!

Действията на въпросният надарен воайор, далеч не били доброжелателни. Щом вкарвал дамите в спалнята си, той тайно е заснемал всичко каквото прави с тях със скрита камера. По няколко пъти се повтаряла процедурата. Най – нагло и според колата, дрехите, джобните и информацията, която успявал да вземе от своите любовници относно имотното и финансовото им състояние, похотливецът определял сума, която искал от попадналите в схемата му бизнес дами. Условието му се разбира от само себе си – плащаш определената сума и записът няма да види бял свят.

Топ Преса разполага с данни и имена на доста неверни жадни за секс и емоции съпруги от Гоце Делчев. Държим да уточним, че името на Топ Преса също се замесвало, от въпросния воайор, защото плашел че ще праща записите на нас. Държим да кажем че нямаме никакво отношение по случая, към датата на публикуване на тази дописка.

Тези от Вас който отказват да повярват на тази история, нека бъдат сигурни че югозападният таблоид щателно е проверил всичко преди да пише и разполага с доказателства. По случая работи и компетентна институция, защото има единичен случай в който, попаднала в схемата жадна за секс жена, признала на мъжа си и на близките си че била рекетирана. Предвид деликатността на случая, разследването се води тайно.

Топ Преса реши да даде откъсачна публичност, защото вярва в съвестта на своите читатели. Всеки който, разполага с повече информация и дори доказателства, за изобличаването на сексуалния маниак, молим да се свърже с нас и всички компетентни институции. Тайният живот на доста хора в града, е ясен за повечето от нас. Развратът за някои хора е ежедневие. Не съдим никого когато, се прави с ясна мисъл и взаимност. Но когато става въпрос за престъпление, извършвано използвайки слабостите на жертвата, ние като общество трябва да се намесим. Не можем да преценим кой  случая има повече вина, невярната жена и ли тарикатът, който прави пари от нейната жажда за  сексуални изживявания и незадоволеност, но едно е ясно – има виновни. Има и жертви. Значи случаят не може да бъде подминат….

Очаквайте подробности! Следим темата!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене