Гоцеделчевското село Господинци за поредна година с положителен приръст, родените деца в селото за 2019 година са 4

За поредна година гоцеделчевското се  Господинци е с положителен приръст . Малък е но е положителен споделя кмета на селото Ахмед Ходжв който по традиция в началото на всяка  нова година прави ретроспекция на изминалата почти във всички свери на живота на местните в селото му .

На нови четири малки жители се зарадва селото  през 2019 г. – едно момиче и три момчета, за жалост обаче загубихме завинаги други четирима жители в пенсионна възраст, а две двойки си казаха заветното “ да“ в кметство Господинци коментира кмета Ахмед Ходжов.

Доброто природно разположение на селото на републикански път, на две планини и на две реки и в близост до град Гоце Делчев го правят добро място за живеене и с ново регистрираните жители . Населението в Господинци  е нараснало през миналата година  от 522 на  525 .

Земеделиет и животновъдството на село отиват вече в история, а малките градинки пред много от  къщите са вече място за отдих. Гледки на пасяща крава са вече като атракция за 6 годишната Айлин Куртова, която тази година ще бъде първокласничка се шегува  атрактивния кмет на Госпдинци Ахмед Ходжов.

 С пожелание през новата година всичко да върви като по вода, екипа на кметство Господинци пожелава на всички жители здраве, благоденствие във всеки дом, плодородие и берекет.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене