ПРОДУЦЕНТ НА “МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ” ПОСРЕЩНА НОВА ГОДИНА В ПИРИН ГОЛФ

Един от най-влиятелните холивудски продуценти в момента Рам Бергман се озова на връх Нова година в родния планински курорт Пирин голф на капама и греяно вино. Защо продуцентът на “Междузвездни войни – Последният джедай” избра тази далечна, далечна галактика, наречена Разлог, за да посрещне новото десетилетие?! Отговорът е един. По покана на доведената му тъща – Ирина Асиова-Диамант – родом от Разлог, но мъжом от Холивуд. Бергман е женен за дъщерята на продуцента Моше Диамант, който път е съпруг на Ирина. Което прави Ирина междузвездна тъща, а Рам разложки зет. Малко е сложно, но важното е, че един от най-актуалните световни кинаджии в момента остана запленен от красотата на Разложката котловина и нищо чудно в някои от следващите епизоди на “Междузвездни войни” да видим гледки от Пирин голф в някоя далечна галактика.

Собственикът на престижния петзвезден курорт Йордан Каназирев даде тържествена вечеря в чест на своя виден холивудски гост и категорично заяви, че Пирин голф е в състояние да се превърне в снимачна площадка за високо бюджетна продукция. На изпроводяк Рам Бергман подари на любезния домакин тениска на “Междузвездни войни” с лично написаното послание: Йордан, нека силата бъде с теб!

За жалост семейство Бергман не можа да се наслади на голямата местна атракция разложката Старчева, тъй като трябваше да се завърне в Лос Анджелис, за да присъства на церемонията по връчването на Златните глобуси. Последният хит на Рам Бергман “Остриета вън” (Knives out) с Даниел Крейг и още куп звезди, беше номиниран в три категории и твърде вероятно да бъде номиниран и за “Оскар”.

irinadiamant.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене