Откриват фото-изложба в памет на журналиста бате Емо

На 9 януари, четвъртък, от 17.30 часа в Арт салона на Радио Благоевград ще се открие фото-изложба в памет на дългогодишния кореспондент на БТА от Благоевград Емил Михайлов.

Ще бъдат експонирани негови фотографии, а организатор на събитието е Регионалното дружество на Съюза на българските журналисти – Благоевград. Инициативата е подкрепена от Дирекция „Национален парк Пирин”, Българската телеграфна агенция, БНР – Радио Благоевград и БНТ – Благоевград.

Под мотото „С фотоапарат и усмивка. Пиринският край през погледа на Емил Михайлов” ще бъдат показани 35 фотографии, на които са запечатани събития и личности, до които дългогодишният кореспондент на Българската телеграфна агенция от Благоевград се е докосвал. Близо 180 хиляди са снимките, останали в архива на Емил Михайлов, които той е правил през годините.

За да изпълни словото си, което се отличаваше от това на колегите му журналисти с още сила, използваше и своя фотоапарат. Той беше неотменна част от него – като отношение към света, който го заобикаляше. /Радио Благоевград/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене