Скандал! Студентка от ЮЗУ пред Топ Преса: От юли до ден днешен ЮЗУ не ми дават дипломата! 5 месеца се гаврат с нас!

На вниманието на цялата общественост. Пишман „професорът“ бай Боби Юруков, който беше преизбран за ректор на ЮЗУ“Неофит Релски“ с гласа на студентите, има специално отношение към някои от тях. Публикуваме писмо което получихме на редакционната ни поща: 

Здравейте! На 10.07.2019 г. се състоя държавния изпит по специалността психология във философски факултет. До ден днешен дипломите още не са готови. Може ли да разберете, каква е причината за това прекалено забавяне на дипломите? Във всички други университети в страната на дипломиралите се през 2019 година са им готови дипломите за висше образование. Това е много време и пречи на нас завършилите да работим. На повечето места не искат уверение или академична справка а копие от дипломата, но тя не е готова. Бихте ли се свързали с университета да питате, кога да очакваме дипломите? наистина е много време това. Питах и в университета, но преподавателите отговарят – не зависи от тях. От учебен отдел също не знаят. Това е прекалено много време. Зящо така се гаврят с нас 5 месеца? Само в ЮЗУ-то няма готови дипломи в страната на дипломиралите се през 2019-та! Поздрави!

Учи в ЮЗУ! И да си я изкараш, няма кой да ти даде диплома!

Учи в ЮЗУ! И да си я изкараш, няма кой да ти даде диплома!

За сега запазваме името на нашата читателка, по нейно искане. Проверка доказва, че думите и са чиста истина. От тук нататък следват институциите като МОН и разни там инспекторати, ако изобщо ги има и работят, да се намесят и да питат бай Боби Юруков, който беше избран с гласовете на студентите – защо се подиграва с тях? Защо губи времето на тези, които са учили и изучили в ЮЗУ? И да си вземеш дипломата ли трябват рушвети и връзки, уважаеми бай Боби? Имаме вече изпратено писмо до МОН, по случая – чакаме ясни и категорични действия и наказания за това прекалено забавяне. 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене