Жестоки сбивания окървавиха Коледа в Пиринско! Мъж със счупен череп

Скандали и побоища помрачиха най-светлия християнски празник в Пиринско. В трите празнични дни 4-има мъже пострадаха сериозно след жестоки сбивания. Най-тежко е пострадал мъж в Разлог, който е бил жестоко пребит, вследствие на което е със счупен череп и множество травми по цялото тяло. Инцидентът е станал около 11. 30 часа вчера.

Лазар Г. от Белица е бил нападнат от лице, с което е влязъл в словесна разпра. След скандала, възникнал побой, при който Лазар е пострадал сериозно и е транспортиран в болница „Св. Анна“ в София с опасност за живота. За инцидента е задържан Румен С. от Симитли. Навръх Бъдни вечер в село Микрево двама се биха след запой. При побоя със счупен крак е Станислав П., а  Георги К. е задържан за причинената средна телесна повреда.

Екшън и на автогарата в Благоевград. На спирката на автобуса за Струмско е бил нападнат от баща и син Стаменови, 47-годишният Стефан М. Тримата мъже имали сметки за уреждане и се сбили рано сутринта в първия ден на коледните празници.

Страшен юмручен сблъсък  и в механа „Бохеми“ в Банско, където се сбиха софиянец и банскалия. По младият, Христо от София, нападнал 61-годишния Димитър Г. и му счупил ръката. Задържан е. В арестите на Разлог, Банско, Благоевград и Сандански са всички побойници, за част от тях се готвят дела за мерки за неотклонение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене