Футболният отбор на Вълкосел иска ремонт на стадиона

Отбор от футболната „А” Областна група-Благоевград иска да подобри условията за провеждане на мачове и да осигури по-комфортна обстановка за зрителите. Амбицията е на ръководството на Футболен клуб „Стрела-2003” от сатовчанското село Вълкосел.

Общинският съвет в Сатовча вече даде съгласие за кандидатстване на Сдружение „Футболен клуб „Стрела-2003”, с председател Румен Синанов, с проект „Ремонт на съблекалня, монтаж на съоръжения: скамейки, дренажна и оросителна система, писта и ограда към футболно игрище в Урегулиран поземлен имот ХVIII, кв. 38 по плана на село Вълкосел”. Проектът ще бъде внесен в Министерството на младежта и спорта с надеждата да бъде одобрен и да получи финансиране. Предвижда се поливна система за тревата на стадиона, нови скамейки за футболните отбори и за публиката, изграждането на писта край терена, както и на ограда.

Местният парламент даде съгласие да се учреди безвъзмездно право на строеж, без търг и конкурс, за срок от 8 години в полза на сдружението с нестопанска цел върху стадиона и прилежащите му площи, които са публична общинска собственост.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене