Албина Анева-Томова: С уроците от 2019 година, към успехи през новата 2020 година!

За трета поредна година Кантората на известната адвокатка Албина Анева-Томова с приз от Национални награди за правосъдие 2019. На церемония провела се  в хотел „Маринела“ ,Албина Анева бе една от петте номинации за адвокат на 2019 година. Припомняме, че през 2018 год. на  Националните правосъдни награди адвокат Албина Анева – Томова бе наградена с голямата награда в категория дело на годината: „Тото – милионерът, чийто приятел искаше 1/2 от сумата“. Преди това, кантората на адв. Анева бе номинирана в категория „Дело на годината“ за делото„ Рангел Бараков жертва на измама в Париж“ със защита на кантората на Анева. Във форума в столицата се включиха още адвокатите Атанас Малешевски, Бояна Ангелова , София Касабова-Беличенова, Рангел Бараков.

Каква беше за вас 2019 година?

– В края на календарната 2019 г. считам, че това беше годината, през която взех важни решения в личен политически и в професионален план, за които крайния ми извод е, че са били правилни. Всичко, което съм постигнала през тази година дължа на подкрепата на семейството ми ,както и на уважението, доверието и предаността   на  моите приятели, колеги и  клиенти. Искам да благодаря в края на тази година на всички клиенти на кантората ми. На тези, които ни се довериха през изминалата година да им помогнем и да допринесем за решаването на важни техни дела и проблеми. Искам да благодаря на хората, с които работя професионално в моята кантора. Това са вече утвърдилите се като професионалисти адвокати София Беличенова, Атанас Малешевски и Бояна Ангелова, както и на колегата ни Рангел Бараков. Благодаря им от сърце за подкрепата им, за доверието и вярвам, че правосъдието в България ще има други измерения и посоки след като има такива млади хора с такива лични и професионални качества.

Основният въпрос, за който съм дошъл е политиката и състоянието на общински съвет към момента…

– Трябва да оценим на първо място, че сме изправени пред един крайно разнороден общински съвет. Досега в Общински съвет-Благоевград не е имало толкова многобройно…

 

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене