Илияна Раева със Златните момичета в Гоце Делчев: Такава публика до сега не сме виждали в България /ВИДЕО/

Това каза снощи  в Гоце Делчев, треньорът на националния отбо по художествена гимнастика Илияна Раева, след невероятния спектакъл „Светът на Златните мпомичета“ който взриви темпераментната публика в спортната зала „Неврокоп арена“.

Броени дни след премиерата на спектакъла в столицата, Златните момичета на България, които бяха представени под патронажа на кмета на Община Гоце Делчев, поднесоха уникалния спектакъл на любителите на красивият спорт в Гоце Делчев. Градоначалникът Москов благодари на Илияна Раева за това, че прие поканата да гостува с невероятният спектакъл и в знак на признателност й връчи плакета на общината. По обясними причини, бурно бяха аплодирани и най-малките гост-участници в спектакъла, невръстните момиченца от отбора на Гоце Делчев, водени от  Шопова.

Със специалното си участие на изгряващата звезда в поп музиката, Искрата и на обичаният от мнозина родопски певец, Николай Славеев разнообразиха и обогатиха спектакъла, който завърши с масово хоро в спортната зала „Арена Неврокоп“ .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене