NO MERCY! Да те назначат за директор на училище щото си иконом на Мария Габриел в Хаджидимово?

Уважаеми читатели на информационна агенция www.toppresa.com, сигурно пак ще си кажете, че сме пожълтели, повече от ноебходимото, след като ви зададем въпроса – възможно ли е да те назначат за директор на училище, щото ти и жена ти сте лични икономи на еврокомисарят Мария Габриел и се грижите за родния и дом, градина и близки?

Семейство от град Хаджидимово, феодалиства, дерийбейства и парадира с управляващата партия ГЕРБ, щото чисти дома на „най – влиятелната дама политик“, нещо повече, дори самите ГЕРБ – Хаджидимово са вдигнали ръце от това семейство. Никой не смее да ги закачи, да им поиска сметка, никой не смее да ги пипне, щото Габриел веднага звъни по телефона и хока тези които се осмелят да действат срещу нейните прислужници. В списъка са и ръководители на институции.

За кого става въпрос? Всичко с имена и факти, свидетелски показанаия и разбиващи разкрития, очаквайте този петък само във вестник Топ Преса – югозападният таблоид! „Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра.“ – пише бай Радой. Лошо е когато властта попадне в ръцете на малките хора, заради овластени големи личности с криво его и неправилно разбиране за „помощ и съдесйтвие“.

.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене