Новият кмет на Гърмен Феим Иса продължава инициативата „ДА ПОДАДЕМ РЪКА”,

От днес в община Гърмен стартира традиционната инициатива  която от години наред се провежда  по Коледа –„ Да подадем ръка“

Съпричастен с доброто за подпомагане на болни и деца сираци от община Гърмен новият  общински кмет Феим Иса  даде старта  на тазгодишната кампания  с мотото  .

„ Колко струва да сбъднеш мечтите на Коледа,

да повярваш, че можеш да бъдеш щастлив,

да повярваш в живота, а също и в хората,

и отново да видиш света по-красив.

 

В обръщението на кмета Феим Иса и общинската администрация се казва :“ Уважаеми жители на община Гърмен ,с удоволствие Ви уведомяваме, че общинска администрация с. Гърмен, съвместно с Вашата помощ, продължаваме да  организираме  и провеждаме благотворителната инициатива „Да подадем ръка“ за подпомагане на децата сираци от 0 до 18 години от общината.

Вашето милосърдие и отзивчивост, вашата съпричастност, вашата щедрост, ще накарат толкова много лица да се усмихнат и тази година.

 

Нека помогнем на тези деца да сбъднат част от мечтите си, да повярват в живота, а също и в хората, и отново да видят света по-красив!

Нека, в навечерието и на тази  Коледа, да отворим широко сърцата си и с общи усилия, да направим празниците им по-усмихнати, по-щастливи!

Включете се в инициативата, като всеки сам определи начина и формата как да участва!

–  В Благотворителния Коледен коктейл на 18.12.2019 г.;

–  В Благотворителния Коледен концерт на 20.12.2019 г.;

–  Участие в Коледния базар на 20.12.2019 г. със свое произведение – предмет, сувенир или кулинарно изкушение;

–  Дари парични средства, в кутиите, които ще са на Коледния базар или по сметка в Банка  ДСК: IBAN – BG62STSA93003390012010.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене