Шестокласнички от Първо ОУ Св.Св.“Кирил и Методий в Гоце Делчев обраха призовите места на Националния  есенен турнир по ИТ „Джон Атанасов“

Националният  есенен турнир по ИТ „Джон Атанасов“, който се проведе в  София от 29-ти ноември до 1-ви декември , отново донесе заслужени купи и награди на  участващите в турнира ученици от елитното Първо ОУ СВ.Св. “ Кирил и Методий „ в Гоце Делчев .

На първо място бяха класирани   шестокласничките  Константина Костова и Стефани Терзиева за мултимедийното приложение „Морско дъно“, предназначено за малките ученици.

Второто  място бе за „Приключението на Радост и Вики в Космоса“, нарисувано и програмирано от Радост Герова и Виктория Танчева от  6“в“ клас, а на четвърто място за авторската мултимедийна история бяха класирани  Алекс Цанова и Валерия Джинева – 6“б“ клас.

От 29 ноември до 1 декември в гр. София ще се проведе Национален есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов”. Организатори на състезанието и тази година бяха  МОН, РУО – София-град и НПМГ „Акад. Л. Чакалов”, гр.София.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене